آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

آموزش ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین
آموزش ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین
مارس 28, 2018
آموزش تغییر یا ویرایش دامنه در دایرکت ادمین
آموزش تغییر یا ویرایش دامنه در دایرکت ادمین
آوریل 5, 2018

آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

بسیاری از مواقع وجود دارد که مدیران وب سایت می خواهند با خرید یک هاست دایرکت ادمین چندین سایت را در آن راه اندازی کنند . دقیقا همین زمان است که مقاله آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین برای شما با اهمیت خواهد شد .  البته باید این نکته را نیز مد نظر داشته باشید که هاست خریداری شده توسط شما باید قابلیت اددان دامین یا افزودن دامنه دیگر به هاست را داشته باشد .

برای روشن شدن بیشتر موضوع به مثال زیر توجه کنید .

اگر شما هاست دایرکت ادمین خریداری کرده باشید که غیر از دامنه اصلی از هیچ دامنه اضافی دیگر پشتیبانی نکند شما تنها قادر خواهید بود در هاست خود یک سایت راه اندازی کنید . در این مثال می گویند اددان دامین هاست شما صفر می باشد .

اگر شما هاست دایرکت ادمینی خریداری کرده اید که شامل ۵ دامنه اضافه غیر از دامنه اصلی باشد ، شما می توانید علاوه بر سایت با دامنه اصلی خود ۵ سایت دیگر نیز بر روی هاست دایرکت ادمین خود راه اندازی کنید . در این مثال می گویند اددان دامین شما ۵ می باشد .

افزودن دامنه به دایرکت ادمین کار بسیار ساده ای است که در این مقاله می خواهیم قدم به قدم و به صورت تصویری به شما آموزش دهیم .

آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

جهت افزودن دامین به دایرکت ادمین خود ابتدا باید به کنترل پنل دایرکت ادمین ورود کنید .

در صورتی که نمی دانید چگونه به دایرکت ادمین خود ورود کنید ، پیشنهاد می کنیم مقاله  ” آموزش ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین ” را مطالعه کنید .

پس از ورود به پنل دایرکت ادمین از قسمت Your account بر روی Domain Setup کلیک کنید .

آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

جهت افزودن دامنه در دایرکت ادمین بر روی گزینه Add Another Domain که در بالا صفحه وجود دارد کلیک کنید .

آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

آموزش افزودن دامین به دایرکت ادمین

پس از کلیک بر روی گزینه Add Another Domain صفحه ای با تصویر زیر برای شما بارگذاری خواهد شد که اطلاعات دامنه جدیدتان را در خواست می کند .

افزودن دامنه در دایرکت ادمین

افزودن دامنه در دایرکت ادمین

مراحل افزودن دامنه در بخش Add Another Domain :

  • در بخش Domain باید ثبت دامین جدید را انجام دهید . توجه داشته باشید در این بخش از www و http:// نباید استفاده کنید .
  • در بخش Bandwidth باید مقدار پهنای باند مجاز برای دامنه مورد نظر را تعیین کنید . توجه داشته باشید مقدار این پارامتر بر اساس مگا بایت است . پیشنهاد می کنیم مقدار پهنای باند دامنه های خود را به نحوی تنظیم کنید که کمتر از مقدار مجاز اکانت باشد ، در این صورت اگر پهنای باند دامنه به اتمام رسید دیگر تمام اکانت های شما ساسپند نخواهد شد .
  • در بخش Disk Space باید مقدار مجاز فضای دیسک را برای دامنه خود محدود کنید و یا آن را دست نخورده بگذارید تا معادل حداکثر فضا موجود در اکانت شما باشد .
  • سه پارامتر دیگر یعنی Secure SSL, CGI Access و PHP Access را ترجیحا بدون تغییر باقی بگذارید مگر آنکه به تغییرات آنها نیاز داشته باشید . توجه داشته باشید تغییر این پارامترها تنها در حالتی تاثیر گذار خواهد بود که پکیج هاست خریداری شده شما این امکان را به شما داده باشد .
    برای مثال : اگر کسی برای اضافه کردن دامنه جدید گزینه Secure SSL را فعال کند اما این امکان در هاست شما غیر فعال باشد ، فعال کردن SSL کاملا بی تاثیر خواهد بود و بجای پیروی از دستور کاربر ، از اطلاعات پکیج استفاده خواهد کرد .
  • در پایان روی گزینه Create کلیک کنید تا دامنه به لیست دامنه های شما افزوده شود .

توجه :

DNS های دامنه جدید را نیز باید مطابق با DNS های دامنه اصلی خود ست کنید .

جهت استفاده از دامین جدید خود ار طریق فایل منیجر ، کافی است پس از ورود به فایل منیجر به فولدر /Domains رفته و با انتخاب دامین مورد نظر ، وارد آن شوید و آن را مورد استفاده قرار دهید .

پیشنهاد می کنیم تا مقاله ” آموزش تغییر یا ویرایش دامنه در دایرکت ادمین ” را نیز مطالعه بفرمایید .
شما می توانید دیگر مقالات ” آموزش کنترل پنل دایرکت ادمین ” را نیز مطالعه کنید .
ابراهیم قلی پور
ابراهیم قلی پور
به امید روزهای خوب برای تمام همکاران در زمینه تجارت الکترونیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *