ساخت دیتابیس و مدیریت آن در دایرکت ادمین از موارد مهمی است برای کسانی که اقدام به راه اندازی وب سایت خود خواهند کرد . در واقع تمامی اسکریپت هایی که امروزه در طراحی سایت خود از آن ها استفاده می کنیم نیاز به ساخت دیتابیش و مدیریت آن در هاست دایرکت ادمین دارند . چگونه در هاست دایرکت ادمین دیتابیس بسازیم ؟ روش ارتباط یوزر با دیتابیس چیست ؟ مدیریت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین چگونه است ؟
Database Name : در این بخش نام دیتا بیس مورد نظرتان را وارد کنید .
Database Usename : در این بخش نام کاربری دیتا بیس خود را وارد کنید .
Username Password : در این بخش پسورد مورد نظر را وارد کنید .
Confirm Password : در این بخش مجددا پسورد خود را وارد نمایید .
در پایان پس از تکمیل جداول بالا بر روی دکمه Create کلیک کنید .
اکنون صفحه ای برای شما به نمایش می آید که می توانید اطلاعات دیتابیس ساخته شده از جمله نام دیتابیس ، یوزر دیتابیس ، پسورد آن به همراه سرور دیتابیس را مشاهده کنید .
با استفاده از دکمه Click Here To Go Back که در پایین همین صفحه وجود دارد به صفحه اصلی دیتابیس ها بازگردید . حال دیتابیس ساخته شده را مشاهده می کنید و می توانید از آن استفاده کنید .
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید زمانی که وارد صفحه MySQL Management می شود می توانید با انتخاب کردن دیتابیس مورد نظرتان انواع ویرایش های لازم را روی آن انجام دهید .
Repair : زمانی که می خواهید دیتابیس شما تعمیر شود از این دکمه استفاده می کنید .
Check : زمانی که می خواهید در دیتابیس خود به دنبال مشکلات بگردید از این دکمه استفاده کنید .
Optimize : زمانی که می خواهید دیتابیس خود را بهینه سازی کنید از این گزینه استفاده کنید . این گزینه قبل از تهیه بک آپ از دیتابیس به شما در کاهش حجم دیتابیستان بسیار کمک می کند .
Delete : زمانی که می خواهید دیتابیس خود را حذف کنید از این دکمه استفاده کنید .
Download : زمانی که می خواهید از دیتابیس خود بک آپ تهیه کنید تنها کافی است بر روی این گزینه کلیک کنید .
Size : در این ستون می توانید حجم دیتابیس خود را مشاهده کنید .
توجه : به یاد داشته باشید تا زمانی که دیتابیس شما خالی باشد به جز حذف کردن آن قادر به انجام ویرایش هایی که در بالا گفته شده است نمی باشد .
به یاد داشتن پسورد یک دیتابیس جهت ورود به بخش phpMyAdmin و استفاده در انواع مدیریت های محتوا و اسکریپتها بسیار ضروری است . اما در هر حال اگر پسورد دیتابیس خود را فراموش کرده اید از طریق زیر می توانید آن را ویرایش کنید .
توجه : دسترسی هایی که در این صفحه مشاهده خواهید کرد به صورت اتوماتیک در هنگام ساخت یوزر به آن داده شده است . در صورتی که آن ها را تغییر داده اید و به مشکل خوردید آن ها را دوباره به حالت اول بازگردانید .
جهت ورود به بخش phpMyAdmin در کنترل پنل دایرکت ادمین می توانید به سه روش زیر ادام کنید .
۱ ـ دسترسی مستقیم از طریق صفحه اصلی کنترل پنل دایرکت ادمین خود :
جهت انجام این کار از بخش Advanced Features گزینه phpMyAdmin را انتخاب می کنیم :
۲ ـ دسترسی به phpMyAdmin از بخش MySQL Management
۳ ـ دسترسی مستقیم به phpmyadmin بدون استفاده از کنترل پنل دایرکت ادمین :
برای این کار تنها کافی است جلوی دامین خود عبارت phpmyadmin را تایپ کنید . برای مثال آدرس http://yourdomain.com/phpmyadmin را در نوارد آدرس مرورگر خود تایپ کنید تا مستقیم به بخش phpMyAdmin هدایت شوید .
توجه : هر کدام از روش های بالا را که برای ورود به phpMyAdmin استفاده کنید جهت ورود از شما یوزرنیم و پسورد می خواهد . در اینجا باید یوزرنیم و پسورد دیتابیس مورد نظر را وارد کنید تا به پنل phpMyAdmin هدایت شوید ، در غیر این صورت ورود برای شما میسر نخواهد بود .